• Hobby
  • Fritid
  • Äventyr

Heckler & Koch

Heckler & Koch är en av världens ledande tillverkare av handeldvapen med fast etablerade rötter i Tyskland. Under mer än 60 år har företaget varit en pålitlig partner för säkerhetsstyrkor, polis och specialstyrkor i Nato och Nato-associerade stater.

Heckler & Koch representerar den högsta kvaliteten såväl som innovativa produkter. Utöver detta är Heckler & Koch den enda leverantören av handeldvapen som erbjuder ett omfattande sortiment av produkter som innehåller pistoler, maskinpistoler, attackgevär, precisionsgevär, maskingevär, träningssystem och 40 mm-system. I detta sammanhang har enskilda kategorier av vapen konceptuellt utformats för att bilda en produktfamilj. På detta sätt erbjuder Heckler & Koch ett variabelt modellprogram som är anpassat till de mest varierande tillämpningskraven. Fördelarna med en sådan produktfamilj sträcker sig från en lägre olycksrisk genom att förebygga driftsfel till utbytbara komponenter och ända till reducerade instruktions- och träningsperioder för skjutvapenanvändare.

Dotterbolag i USA, Frankrike och Storbritannien ingår i denna internationellt aktiva grupp baserad i Oberndorf am Neckar i Tyskland.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan