ActionSportGames

ASG, luftpistoler och luftgevär i hög kvalité till mycket förmånliga priser. ASG har licens på flera kända vapenmärken som CZ och Mauser. ASG har även en stor serie av soft air guns i både pistoler, gevär och karbiner. Exempel är en mycket läcker soft air gun version av det populära M16 geväret, MX18. Vi kan också tipsa om ASG´s mycket fina 4,5mm CO2 pistol CZ 75, mycket kolsyrepistol för pengarna!

Välkommen med din ASG order!

Historien om ASG börjar långt tillbaka 1992 när två livslånga vänner med en ömsesidig passion för både ingenjörs- och utomhusaktiviteter bestämde sig för att gå i affärer tillsammans.


Airsoftföretaget vi idag känner som ASG föddes dock 1998 när partnerskapet mellan Johnny Pedersen och Henrik Grobelnik började distribuera airsoftutrustning i Europa och snart började förvärva många av de licenser som gör ASG till det kända namn det är idag. I början av 2000-talet arbetade Johnny och Henrik nära med många stora namn inom "riktigt stål"-skytte för att skaffa tidiga licenser med kända företag som Armalite och Cobray. Förutom exklusiva licensavtal har ASG skapat starka band med stora varumärken som Mechanix, ICS, Classic Army och Mad Bull genom att agera distributörer för dessa premiumprodukter på många områden.
Under årens lopp ingicks över trettio exklusiva licensavtal med företag som BSA, CZ, B&T och Accuracy International för att nämna några, men ASG var fortfarande helt baserat i de skandinaviska länderna trots handel över hela världen. Allt detta skulle förändras under 2012 när ActionSportGames blev verkligt multinationellt och öppnade våra amerikanska och franska kontor (inklusive amerikanska lageranläggningar). Kort därefter krävde den massiva efterfrågan på ASG-produkter i Storbritannien Johnny och Henrik att ytterligare utöka sitt team till att inkludera ett dedikerat "United Kingdom & Ireland"-försäljningskontor baserat i Nottingham, England.


Utan tvekan är vi på ASG välkända för vårt högkvalitativa utbud av Precision BBs. ActionSportGames har för närvarande flera serier av BBs från vår Q Blaster till vår Devil Blaster med allt däremellan inklusive upplyst Tracer Blaster och vår miljövänliga Open Blaster - men det var inte alltid så. I början av ASG lanserade företaget BLASTER BB, en produkt som snart skulle bli en stor favorit bland airsoft-fans över hela världen. Johnny och Henrik var missnöjda med standarderna för BB:s som var tillgängliga på airsoftmarknaden vid den tiden, och använde sin ingenjörsexpertis för att utveckla den perfekta airsoft BB:en och skapade speciella urvalsprocesser för att säkerställa att endast de bästa BB:arna från varje batch användes. Denna urvalsprocess fortsätter att denna dag för att säkerställa att ASG BBs är de bästa 6mm BBs som finns.


En stor milstolpe för ActionSportGames var produktionen av den fullt licensierade CZ EVO SMG som en airsoft-replika 2014. För första gången hade ett europeiskt företag designat, producerat, marknadsfört och sålt en mycket framgångsrik massproducerad Airsoft Electric Gun. Idag är denna "Made in Denmark" AEG en modern klassiker, älskad av airsoft skärmytslingar och modellvapensamlare över hela världen och är mottagare av flera guldpriser från airsoftindustrin.


Under 2016 flyttade företaget sina danska kontor, designstudio, produktionsanläggningar och lager till vår omfattande nya plats i Espergaerde i Danmark. Från detta blomstrande nav bedriver ASG nu affärer i över 60 länder över hela världen!
Under 2021, i skrivande stund, fortsätter ActionSportGames att växa och förvärva ännu fler fantastiska produktsortiment och licenser allt eftersom ASG-historien fortsätter.

244 produkter
Blaster 0,13g airsoft BB 1000 st
ASG 0,20g airsoft BB 1000 st
ULTRAIR 12 gr Co2 patron 5 st
Steyr AUG A2, Proline, Svart
ULTRAIR Power Propellent 570 ml
Blaster 0,25g airsoft BB 3300 st
Blaster 0,30g airsoft BB 3300 st
Ultrair silicone oil spray 220ml