Knivar och svärd från CAS Hanwei


CAS Hanwei är den ledande grossistleverantören av prisvärda, högkvalitativa svärd, knivar och återskapande utrustning som vänder sig till ett stort spektrum av entusiaster, samlare, friluftsmänniskor och kampsportutövare som kräver mer av sin utrustning. Att arbeta hand i hand med våra leverantörer sätter oss i framkanten av design och tillverkning, ofta imiterade men aldrig duplicerade.


Vi började som importör av kvalitetsknivar från Spanien för över 30 år sedan och har sedan dess vuxit till en av de största grossistdistributörerna av kvalitetssvärd, knivar, reenactment, sparring och fantasiutrustning i Nordamerika, Australien och vidare.


Köptips
Bamboo Snake Katana - KAERU FROG KATANA - Saru Monkey Katana


Förhållandet med Hanwei & Paul Chen började 1998 med lanseringen av den ursprungliga Shinto Katana, vilket revolutionerade kvaliteten på katana som är tillgänglig för svärdsentusiaster utanför en äkta japansk tillverkad Nihonto. Under årens lopp har Hanwei och Paul Chens namn blivit synonymt med svärd av hög kvalitet.
Vårt samarbete med GDFB, som började i september 2008, fortsätter att blomstra. GDFB förser reenactors och rollspelare med ett ständigt växande urval av rustningar och tidstypiska tillbehör.


I slutet av 2011 inledde vi vårt förhållande med Red Dragon Armory, en liten grupp hängivna tillverkare baserade i Storbritannien som tillsammans med Dave Rawlings har utvecklat en utmärkt uppsättning högeffektiva polymerträningssvärd för HEMA-marknaden.
I slutet av 2012 slutförde vi köpet av Legacy Arms / Generation 2-linjen av medeltida svärd. Smedjan, som ligger i Filippinerna, har gjort betydande vågor med sitt rykte för extremt tuffa medeltida svärdreproduktioner.


Under 2013 samarbetade vi också med Kizlyar Supreme, en knivtillverkare från Ryssland, för att erbjuda ett brett utbud av avancerade jaktknivar, taktiska och fällbara knivar.
För att fortsätta traditionen att erbjuda de högsta kvalitetsalternativen till samlare tillkännagav vi sommaren 2014 ett samarbete med Citadel Knives and Swords of Cambodia för att producera en linje av exklusiva samurajsvärd i begränsad upplaga. Citadel är en lågvolymtillverkare som tillverkar varje komponent i sina knivar och svärd.
Våren 2015 tillkännagavs att Citadels handgjorda knivar är tillgängliga för vår linje. Dessa knivar är unika genom att erbjuda förstklassiga moderna stål med högkvalitativa naturmaterial för handtagen.


Efter nästan 2 års design- och utvecklingsarbete var vi stolta över att ta med de första svärden från Frenchie Jin's Dragon King Forge till Nordamerika i slutet av 2015. Dragon King kombinerar exceptionellt gjutnings- och designarbete med mycket funktionella smidda stålblad för att göra anmärkningsvärda svärd.


I början av 2016 introducerade vi de första svärden under det helt nya Kingston Arms-märket av svärd. Kingston Arms var tänkt som en premiumlinje av historiska, scen-, reenactment- och HEMA-svärd och tillbehör för den kräsna europeiska svärdsentusiasten. Kingston Arms kommer också att vara värd för våra första USA-tillverkade svärd, väckta till liv av den berömda medeltida svärdstillverkaren Angus "Gus" Trim.


På Blade Show 2016 tillkännagav vi våra partnerskap med ytterligare två knivmärken, ett gammalt och ett nytt. Casström of Sweden är en relativt nykomling på marknaden för buschraft och utomhuskniv och lägger fram innovativ design med traditionella rötter.


Vi kan stolt leverera högkvalitativa samurajsvärd från Hanwei i vår butik i Malmö Fritid&Prylar.

28 produkter
Hanwei Practical XL Katana
Svärdfodral för tre svärd
Hanwei Monkey Katana
Hsu Two-Hand Jian Traditionelt svärd från kina
Hanwei Bamboo Snake Katana
Hanwei Snake Katana
Hunter Katana
TRONDHEIM VIKING SVÄRD - CAS HANWEI
CAS Hanwei Kami Katana
Outrider stor Bowiekniv med 27cm långt blad från Paul Chen
Hanwei Koi Katana
Hanwei Musashi Elite Katana
Oliver Cromwell Svärd i kolstål
Keltiskt Svärd - av Paul Chen
Hanwei Practical Pro Katana Svärd