Cold Steel


Cold Steel är ett företag dedikerat till att tillverka de starkaste, vassaste knivarna i världen. Under de senaste tre decennierna har Cold Steel legat i framkant av de många innovationer som har bidragit till att definiera knivindustrin.

Progressiva prestationer, inklusive introduktionen av de formgjutna Kraton®-handtagen, och tanto-spetsbladstilarna har gått från märkligt intressanta funktioner till branschomfattande kännetecken för kvalitet och sofistikering. Ny mark bröts också med introduktionen av unika nya bladstål som San Mai III® och Tri-Ad™ Lock & låsmekanism för fällknivar. Tri-Ad™ Lock har till exempel aldrig motsvarats av någon av Cold Steels konkurrenter och inget som de har producerat ännu har visat sig överträffa det. Naturligtvis kommer Cold Steel alltid att blicka framåt och ständigt sträva efter att göra världens starkaste, vassaste knivar. Det målet så svårfångat och svårt att uppnå som det är, har varit detsamma under de senaste fyrtio åren.


Cold Steel Inc. är ett kniv- och verktygsföretag dedikerat till att skapa världens starkaste, vassaste knivar, svärd, tomahawks, machetes, bestick, verktyg för varje dag att bära: EDC. Cold Steel blev snabbt känd för kvalitet, styrka, tillförlitlighet och pålitlighet i varje dag att bära (EDC) snabbt av militär, brottsbekämpande specialenheter, räddningstjänstpersonal, självförsvarsproffs såväl som medlemmar av kampsportsgemenskapen. Vårt mångsidiga och varierade sortiment växte snabbt till att omfatta inte bara ett enormt urval av fällknivar (från mindre "EDC"-blad, till våra ikoniska gigantiska "mega-folders") utan fasta blad, svärd, sablar, stavarmar och hellebardar , samt jaktutrustning, spjut, blåspistoler, yxor, machetes, tomahawks och verktyg!


Under decennierna har Cold Steel introducerat banbrytande nya material och design som har hjälpt till att forma världen av moderna knivar, eggade vapen och verktyg. Från introduktionen av de formgjutna Kraton®-handtagen och det "amerikaniserade" Tanto-bladet, till införandet av innovativa nya bladstål som San Mai III® och spelförändrande låsmekanismer (som vårt Tri-Ad™ Lock). När vi ser på framtiden fortsätter Cold Steel att tillföra nya nivåer av styrka, säkerhet och prestanda på marknaden, och tillhandahåller beprövade produkter som du kan lita på – när som helst, var som helst!


Köptips
Cold steel Ti-Lite - Cold Steel Warrior Katana

46 produkter
Cold steel machete sverige
Cold Steel Bokken träningssvärd
Cold Steel Mizutori® Crane Katana
Coldsteel-Ti-Lite
Cold Steel Super Edge
Gladius Träningssvärd
Cold Steel viking yxa i kolstål
Cold steel immortal säljes
Cold Steel Hand-and-a-Half Sword
Cold Steel XL Espada Lockback
Cold Steel Emperor Katana
Cold Steel professionell kastyxa
Suburito, Träningsvapen
-28%
Cold Steel SRK överlevnadskniv