Frilufts utrustning från Gerber


Precis som män och kvinnor som bär vår utrustning är Gerber ostoppbar.
Decennier av innovation och engagemang har satt oss här. Känd som en mästare på knivar och verktyg, Gerbers problemlösande, livräddande produkter är designade med de unika behoven av specifika aktiviteter i åtanke. Idag inkluderar det mycket mer än ett blad.

Grundat 1939 och baserat i Portland, Oregon, USA, är Gerber ett amerikanskt varumärke vars produkter har global räckvidd och relevans. Gerbers arv är djupt buret av jägare, soldater och hantverkare. Och vi blickar nu mot framtiden, där morgondagens problem kommer att lösas av nästa generations innovationer.


Alla Gerber-produkter är designade och konstruerade i Portland, ELLER där många tillverkas. Vi utnyttjar också vår globala försörjningskedja för att skapa ett brett utbud av aktivitetsspecifika redskap för många olika konsumenter. Och oavsett vad, varje produkt som bär Gerber-namnet backas upp av vår berömda livstidsgaranti.
Kvalitet, tillförlitlighet, innovation. I över 70 år är detta vad våra kunder har förväntat sig av oss. Och oavsett om våra produkter används för att spara tid, rädda dagen eller rädda liv, levererar Gerber alltid.


Gerber är en del av Fiskars Group, det globala hemmet för designdrivna varumärken för inomhus- och utomhusliv. Tillsammans möjliggör vi njutbara stunder, drivna av vår starka varumärkespassion, konsumentfokus och framåtblickande drivkraft för att forma morgondagens klassiker förenade och drivna av vårt gemensamma syfte: banbrytande design för att göra vardagen extraordinär


Köp tips
Bear Grylls Tool Ultimate - Gerber Gator FE fällkniv

19 produkter