Brandit – Individual Wear - Brandit kläder och Band merch

Snygga kläder, rockkläder och väskor från Brandit i mycket hög kvalité. Brandit´s produkter är stilrena och sitter snyggt på bäraren. Brandit gör kläder till metalband som Iron Maiden och Motörhead i mycket hög kvalité.

Det har gått mer än 20 år sedan de två företagsgrundarna och vännerna Lars Engels och Marco Freudling tog sig tillsammans som backpackers till många länder runt om i världen. De lärde sig på sina turer inte bara uppskattar sig själva, utan också fördelarna med militära kläder och utrustning. Denna erfarenhet och entusiasmen för funktionalitet var den första gnistan - de grundade Brandit. Så de tog fram produkter som förutom funktionalitet också var snygga och kunde ses och efter att en fanbas för individuella kläder uppstod. Brandit – individuell klädsel.

De flesta av Brandits produkter tillverkas i partnerfabriker i Kina. Personliga kontakter med producenter och samarbetspartners, som har funnits i mer än 10 år, gör att Brandit kan hjälpa till att forma produktionsprocesserna från början till slut. Konsekvens i design, funktionalitet och kvalitet är deras mål. Brandit reagerar snabbt på nya utmaningar, sätter beslut på prov och fortsätter att utvecklas. De vill bli ännu mer hållbara på det ekonomiska och ekologiska området. En stor uppgift. Vi fortsätter på vår väg.   Naturligtvis erbjuder Brandit sina kollegor inom produktionen rättvisa arbetsvillkor samtidigt som de håller hög social standard. Uppförandekoden är grunden.

6 produkter