Samlarreplikor från Denix

DENIX från Spanien är en av världens största tillverkare av antika vapenreplikor och rekvisita för Hollywood-filmer. Deras produktutbud sträcker sig allt från den grekiska antiken till WWII och moderna vapen.

Här i vår Denix kategori hittar ni replikor på gevär, pistoler, revolvrar, k-pistar och svärd som ni känner igen från många historiska händelser och filmer. Exempel Vilda Västern och WW1 och WW2.

Denix gör repliker av vapen som speglar den moderna eran. Renässansen. Franska revolutionen eller upptäckten av Amerika. Gevären och revolvrarna som åtföljer det amerikanska inbördeskriget eller erövringen av den amerikanska västern. Samt de stora världskrigen fram till slutet av WW2 med gevär, handgranater och kulsprutor. 

Denix leder tillverkningen av replikavapen av hög kvalitet. De följer europeiska regler för att få pålitliga och säkra kopior av dina favoritvapen som också är licensfria. Som en samlare och fan av historiska vapen inbjuder Denix dig att njuta av sin katalog med mer än 300 produkter och upptäcka berättelserna och karaktärerna bakom varje replika. Du hittar kopior av skjutvapen, kanoner, svärd, dolkar, brevöppnare, miniatyrer eller tillbehör.

Denix produkter är licensfria och har 18-års gräns för inköp.

45 produkter
Revolverhölster
Mauser pistol 7-63mm
Självständighetsförklaringen
King Arthur svärd