Heckler & Koch

Heckler & Koch är en av världens ledande tillverkare av handeldvapen med fast etablerade rötter i Tyskland. Under mer än 60 år har företaget varit en pålitlig partner för säkerhetsstyrkor, polis och specialstyrkor.

I mer än 70 år har Heckler & Koch som ett medelstort företag stått för innovation, pålitlighet och perfektion inom hantverk med fasta rötter i Tyskland. Som världens ledande tillverkare av handeldvapen är vi den ansvarsfulla och pålitliga partnern för säkerhetsstyrkor, poliser och specialiserade styrkor i NATO och dess associerade länder.

Som en internationellt positionerad företagsgrupp baserad i Tyskland, gör vi ett betydande bidrag till skyddet av frihet och demokrati över hela världen med våra dotterbolag i USA, Frankrike och Storbritannien.

KÖPTIPS

Heckler & Koch 416 - Heckler & Koch MP5 - Heckler &Koch USP

Högsta kvalitet, innovativa produkter och den världsomspännande unika produktportföljen utmärker Heckler & Koch som en premiumleverantör av handeldvapen.

Genom sin uppdelning i produktfamiljer, levererar vårt produktsortiment ett mycket varierande utbud av modeller som är skräddarsydda för en mängd olika applikationskrav. Vårt fokus ligger alltid först och främst på säkerhet, eftersom varumärket Heckler & Koch aktivt står för extremt pålitliga produkter av allra högsta kvalitet.

Heckler & Koch är i dag väldigt stora inom luftvapen framförallt inom Airsoft med ikoniska karbiner som Heckler & Koch 416 eller Heckler & Koch MP5. Samtliga modeller kan ni köpa hos Fritid&Prylar i Malmö.

41 produkter
Heckler & Koch MP5 CO2
HECKLER & KOCH HK416 CQB
HECKLER & KOCH USP COMPACT
Heckler & Koch MP5A3
HECKLER & KOCH HK45, CO2 6 MM
HECKLER & KOCH USP MATCH
HECKLER & KOCH P30
Heckler & Koch USP 4,5mm
Heckler & Koch MP5 K-PDW 4,5mm
HECKLER & KOCH MP7 A1 SWAT
HECKLER & KOCH HK416 A5, BLACK
Heckler & Koch P30 El
HECKLER & KOCH HK45 4,5MM