Licensbelagd ammunition från Hornady

Hornady gör kulor för målskytte och jakt samt självförsvar (polisen). 1990 vann Hornady XTP (som står för Extreme Terminal Performance) branschens Product Award of Merit 1990 från National Association of Federal Licensed Dealers. Företaget var den primära utvecklaren av .17 HMR och .17 HM2 rimfire patroner, populärare för småvilt och ohyra jakten. Hornady har arbetat nära med skjutvapentillverkaren Sturm, Ruger i utvecklingen av den nya linjen Ruger-patroner inklusive .480 Ruger, .204 Ruger och .375 Ruger.

Hornady ammunition är byggd för att ge skyttar och jägare den HÖGSTA prestanda som finns på marknaden  

KULORNA

Kulan gör patronen, och Hornady-kulor är makalösa. Världsrekordsprecision, innovativa nya produkter, ultrahöga ballistiska koefficienter, oöverträffad prestanda kombineras för att skilja Hornady-kulor från konkurrenterna.  

HYLSORNA

All Hornady-ammunition laddas med premiumpatronhylsor, och det mesta tillverkas på plats vid Hornadys produktionsanläggning. Som med alla Hornady-produkter används endast råvaror av högsta kvalitet och vår tillverkningsprocess och kvalitetskontrollprocedurer leder branschen i konsekvens och effektivitet.  

KRUTET

Hornady använder bara premiumdrivmedel så när beslut fattas för specifika laster är det ENDA hänsynen till prestanda. Krutet väljs för varje enskild last, och varje erbjudande måste ge den allra bästa noggrannheten och temperaturstabiliteten för att säkerställa att du, oavsett om du jagar i Alaska eller Afrika, får den prestanda och noggrannhet som behövs för att ta din livs trofé.

KÖP I VÅR SKYTTEBUTIK I MALMÖ

Hornady kulor och material för laddning kan ni köpa i vår jaktbutik i Malmö. Ta med licens och godkänt ID-kort.

3 produkter