Maglite ficklampor av flygplans aluminium. Mycket hög kvalité, tillverkade i USA.

Mag Instrument och Maglite är dedikerat till de högsta standarderna för ficklampor. Maglite söker prestanda och ett rykte som speglar det allra bästa de kan uppnå.

Varje Mag Instrument ficklampa representerar en kulmination av decennier av forskning, utveckling och kontinuerlig modern modernisering i varje precision. Mag Instrument är stolt över att vara en amerikansk tillverkare.

Maglite tror att företagets anda och karaktär tydligt definieras och uttrycks av dess grundare, ägare och president Anthony Maglica. Varje ficklampa är ett resultat av hans besatthet av fin teknik, hantverk och hans engagemang för perfektion. En experimentell maskinist genom utbildning och en tillverkningsinnovatör i praktiken. 

Mag Instrument och Maglite är stolt över att vara ledande inom den nuvarande renässansen inom amerikansk tillverkning för ficklampor. Herr Maglica själv, en uppriktig troende på vikten av tillverkning i USA, insisterar på att Mag förblir en amerikansk tillverkare. Han har ägnat sig åt att bevisa att amerikanska produkter kan utmärka sig på den globala marknaden genom att använda teknik för att ständigt förbättra kvaliteten och minska kostnaderna.

2 produkter
Maglite 4-CELL D
Ficklamp hållare för bältet