MARVEL


Filmreplikas och samlarobjekt från MARVEL (Marvel Cinematic Universe)!
Marvel.


Vi erbjuder ett stort utbud av replikas, film props och samlarobjekt från de välkända MARVEL filmerna. Vi kan erbjuda låga priser på våra Movie props i Sverige.
Vi har hjälmar, gubbar och sköldar från Disney och Hasbro Sverige som har licens på MARVEL´s samlarprylar i Sverige.


Köptips:

Marvel Legends Series Gear Iron Man Nano Gauntlet

Marvel Cinematic Universe (MCU) är en amerikansk mediafranchise och ett fiktivt gemensamt universum, som är centrerat kring en filmserie av superhjältefilmer som är självständigt producerade av Marvel Studios och baserade på olika superhjältar, alla skapade och ägda av seriebolaget Marvel Comics.


Franchisen har expanderats till bland annat serietidningar, kortfilmer och TV-serier. Det gemensamma universumet, likt Marvels universum i serierna, etablerades det gemensamma crossoverhandlingar, miljöer, rollbesättning och karaktärer. Robert Downey Jr. har medverkat flest gånger i franchisen, där han spelar rollfiguren Tony Stark.


Den första filmen i filmserien som hade premiär var Iron Man (2008), som påbörjade den första serien filmer, vilka kulminerade i filmen Marvel's The Avengers (2012). Fas 2 började med Iron Man 3 (2013) och avrundades med Ant-Man (2015). Marvel har även påbörjat Fas 3, som började med premiären av Captain America: Civil War (2016). Universumet började expanderas med den första officiella serietidningen år 2010 och genomgick ytterligare expansioner genom kortfilmerna Marvel One-Shots år 2011 samt TV-serien Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. under TV-säsongen 2013–14. Marvel har för närvarande ett flertal filmer och TV-projekt i olika utvecklingsstadier.


Franchisen som helhet rankas som den mest inkomstbringande filmfranchisen genom tiderna och den mest inkomstbringande filmfranchisen i USA och har inspirerat andra filmstudior med filmrättigheter till seriefigurer att försöka att skapa liknande gemensamma universum.

9 produkter