MTech USA knivar


Master Cutlery, grundat 1982, tillhandahåller den mest omfattande portföljen av knivar och tillhörande verktyg för affärer, friluftsliv och hemmabruk.

De är idealiskt positionerade för att fungera som en enda lösning för distributörs-, detaljhandels- och e-handelskunder, tack vare deras omfattande knivkategorier och produktlinjer, distributionsanläggningar på öst- och västkusten.


Master Cutlerys produktsortiment omfattar över 5 000 aktiva SKU:er i över 100 produktkategorier. Under de senaste tre decennierna har företaget utvecklat ett rykte bland utomhusresenärer, campare, kockar och mer för sina unika och innovativa blad och mångsidighet. De flesta produkter är designade och utvecklade av deras tillverkningsenheter spridda över hela världen. Deras branschledande produktionsanläggningar tillhandahåller mer än 600+ nya artiklar varje år.


MTech Knives är ett varumärke som specialiserar sig på taktiska knivar och allt däremellan. Den har inte en helhetssyn och den här linjen har något att erbjuda alla, från nybörjare till de mest erfarna kniventusiasterna. Det tillhandahåller taktiska knivar, fällknivar, knivar med fasta blad, bågskytteprodukter, säkerhetsartiklar, batonger och till och med elpistoler. MTech fasta blad, fickknivar och andra föremål är rimligt prissatta för bättre marknadsräckvidd.


MTech-serien av jaktknivar för jägare och friluftsmän är ett erbjudande i toppklass. Oavsett om du jagar, campar, slår upp ditt tält eller bara gör sysslor runt lägret, kommer du att uppskatta den överlägsna kvaliteten och hantverket som finns i dessa knivar. De påminner om knivar i betydligt dyrare linjer, men de kompromissar inte med kvaliteten till ett rimligt pris. Genom att använda bättre material som 440A och 440C rostfritt stål kommer MTech-linjen att hålla i många år framöver. Denna linje av knivar är skapad med hjälp av CNC-teknik (Computer Numerical Control) som ansvarar för de högkvalitativa bladen och handtagen.


Köptips
MTech Xtreme - Dolk - MTech USA

3 produkter