PUMA - Tyska knivar


PUMAs internationella produktionsprogram - IP förkortat - bygger på det framgångsrika samarbetet mellan PUMA Solingen och utvalda spanska partnertillverkare.


Design, produktionsövervakning och kvalitetskontroll utförs av PUMA, knivarna är tillverkade i Spanien. Resultatet är ett balanserat utbud av bruksknivar för jakt- och vandringsaktiviteter med bästa pris-prestanda-förhållande.


Medelhavsinfluensen känns tydligt igen på många knivar.Förutom de rådjurshornsskaftvågar som PUMA använder på klassiskt sätt är många av IP-knivarna försedda med träfjäll - ofta olivträ. Det robusta, sydeuropeiska trädet är särskilt lämpligt eftersom det är mycket slitstarkt och hållbart.


En speciell serie för IP-programmet skapades 2010 av PUMAs chefsdesigner h.p. knoop utvecklad för företagets 240-årsjubileum. Baserat på de ursprungliga PUMA-modellerna jagdnicker, pal och hunter, skapades PUMA IP jagdnicker 240 oliver, PUMA IP pal 240 olive och PUMA IP white hunter 240 oliver, utrustade med olivträskal, enligt de senaste ergonomiska rönen. Serien erbjuder jakt- och friluftsentusiaster traditionella blad i ny skepnad till attraktiva priser.


Tips på knivar
Puma White hunter - Puma Original Bowie

23 produkter
PUMA XP FOREVER SURVIVAL KNIV
Puma original Bowie kniv
Puma TEC Machete
hjort kniv
PUMA RUDEMANN 40 STAG JAKTKNIV
Puma jakt och fiske kniv
PUMA Bowiekniv TUCSON full tang i mycket hög kvalité
Puma bowie kniv, Puma kniv, bowie kniv
PUMA SKINNER
Puma TEC Bowie kniv
Puma Prince kniv
Puma Prince
2 195 kr
PUMA OUTDOOR PALMWOOD JAKTKNIV
Puma IP Jaktniv - Cachetero
Puma Skinmaster II
Materialvalet på PUMA ELK HUNTER OAK är första klass.
Puma jaktkniv - fällknivs modell
Kastkniv