Figurer och actionfigurer från Sideshow

Sideshow - popkultur samlarfigurer, konsttryck, smycken. Officiellt licensierad. Museikvalitetsbitar. Figurer i begränsad upplaga. Mycket detaljerade statyer.

1994 inledde Sideshow ett uppdrag att förena människor med deras favoritkaraktärer och ikoner från filmvärldar, tv, serietidningar och populärkultur. Idag är vi en specialtillverkare och distributör av de mest eftertraktade licensierade och originella samlarprodukterna, upprätthållna av en passionerad världsomspännande gemenskap som är engagerad i livsstilen att samla figurkonst.

Förutom att designa och tillverka sina produkter, distribuerar Sideshow unika erbjudanden från kända popkultur- och figurföretag inklusive Hot Toys, Tweeterhead, Prime 1, ThreeA, Mondo och många andra. Sideshow utmärker sig regelbundet för att uppnå en nivå av äkthet som sällan ses i figursamlingsarenan. De har uppmärksammats i nationella handels- och specialleksakspublikationer, där deras samlarfigurer, statyer och förpackningar i sjätte skalan regelbundet har belönats med "Årets bästa".

Några av Sideshows varumärken:

Hot Toys

Star Wars

Marvel

DC Comics

Disney

Demon Slayer

Game of Thrones

Pokemon

Några karaktärer:

Batman

Spider-man

The Mandalorian

Grogu (Baby Yoda

)Darth Vader

Iron Man

Superman

Boba Fett

4 produkter