Filmprylar och samlarsaker från Star Wars

Filmprylar och samlarsaker från de kända Star Wars filmerna. Här hittar ni äkta Movie props från filmerna som hjälmar och ljussablar. Vi har även häftiga actionfigurer och dockor från Star wars. Exempel: Star Wars: The Mandalorian staty från Iron Studio.

Samtliga våra Star Wars samlarprodukter är licensierade från filmerna och de företag som har licensen att tillverka dessa.

Star Wars är en amerikansk episk rymdfilm och multimediaserie skapad av George Lucas, som började med den eponyma filmen från 1977 och snabbt blev ett världsomspännande popkulturfenomen.
Franchisen har utökats till olika filmer och andra medier, inklusive tv-serier, tv-spel, romaner, serietidningar, nöjesparksattraktioner och temaområden, som omfattar ett allomfattande fiktivt universum. Star Wars är ett av de högsta intäktsbringande media franchising genom tiderna.

Star Wars-rekvisita som används i filmen kallas de ultimata samlarföremålen och är inget mindre än en skatt för en Star Wars-entusiast.

Starwars rekvisita för det allra bästa inom unika eller specialanpassade, handgjorda föremål från Fritid och prylar Sweden. Samlingen hos oss kompletteras med prylar och samlarleksaker inspirerade av Star Wars filmvärlden. Masker, dockor och modeller.

30 produkter