United Cutlery


I över trettio år har United Cutlery kännetecknats av sina unika och innovativa produktdesigner som täcker ett brett utbud av knivar och svärd, från funktionella till fantasifulla.


United Cutlery är välkända för sina filmrekvisita repliker, fantasi samlarföremål, deras stora urval av funktionella sport- och bruksknivar, traditionella samurajsvärd och deras unika designerknivar och svärd av Kit Rae och Gil Hibben.


Filmknivarna består av olika blad från olika filmer, som börjar med de som Rambo bär i de tre Rambo-filmerna. Designade av Gil Hibben har dessa knivar fortsatt att sälja även efter tre och ett halvt decennier av att ha släppts på marknaden. Sagan om ringen-serien, även om detta faller inom filmrekvisita, förtjänar en egen höjdpunkt. Med en otroligt stor fanskara är deras produktion av LOTR-baserade blad alltid efterlängtad av en solid community. Om de fortfarande var i drift, råder det ingen tvekan om att många skulle ropa efter de senaste bladen som visades i Hobbit-filmerna.


Collectors Series – även kallad Hibben Knives, är bladen designade av Gil Hibben inklusive knivar som släpps år efter år. De har i stort sett varit framgångsrika eftersom många samlare tålmodigt väntar på att nya mönster ska lägga till deras växande antal blad. Förutom Hibben var några av United Cutlerys knivar och svärd också produkten av en lika, men mindre känd kanadensisk född, Kit Rae, fantasy-samlarföremålsdesignern som specialiserat sig på knivdesign, fantasy och sci-fi-konst.
Ofta imiterade, men aldrig överträffade, strävar United Cutlery efter att göra sina knivar och svärd till de högsta standarderna i branschen, med överlägset värde, kvalitet, prestanda och kundservice.


Populära modeller
Anduril - Rambo Last Blood - Kunai

90 produkter
UC3461 Rambo Last Blood Bowie Äkthetsintyg medföljer
UC2614 LOTR Sword Of Samwise
UC1309 Lord of the Rings: Uruk-Hai Scimitar
Nyhet
UC1396 Scabbard Anduril
UC1299 LOTR Strider Aragorns svärd
UC3321 Honshu Conqueror Bowie kniv från United Cutlery
UC3075 Rivendell Elf Helm
Licensierad kopia av Saurons hjälm från Sagan om ringen filmerna
-8%
HONSHU BOSHIN TANTO DOLK
UC1267 Sword Of Narsil
Honshu Katana Träningssvärd
Honshu Träningssvärd