WALTHER

Walthers vapen har blivit en legend och åtnjuter internationellt rykte. De används av polisenheter i Tyskland och över hela världen. Walthers sportvapen är bland de mest innovativa på marknaden. Internationella toppskyttar litar på dem, vinner guldmedaljer och sätter världsrekord.


1929 implementerade Fritz Walther det i sin senaste modell. PP föddes – och blev en spontan succé över hela världen. En kompakt design, PPK, följde två år senare. Båda modellerna visade sig vara perfekta från första början och tillverkas fortfarande idag. Särskilt de offentliga myndigheterna var mycket intresserade av PP och PPK, men pistolerna var också eftertraktade i civila kretsar.


PPK kan du se i flertalet filmer med bland annat James Bond.
Allt som återstod var den militära sektorn som Walther försåg med den legendariska P38-modellen. Denna pistol överträffade också alla förväntningar och blev av och av efterföljaren till Luger 08, det tidigare ammunitionssidovapnet. Men Walther kunde inte leverera de stora kvantiteter som de tyska väpnade styrkorna begärde. Så Ordnance Department ("Waffenamt") beslutade att P38 också måste tillverkas av Mauser i Oberndorf och av Spreewerke i Berlin-Spandau. Vid slutet av kriget hade Walther levererat ungefär hälften (580 000) av de 1,2 miljoner kanoner som tillverkats fram till den tiden.


Några populära modeller
Walther PPK - WALTHER P99 - WALTHER P38


Hos Fritid & Prylar kan du hitta flertalet produkter från Walther bland annat deras utmärkta sortiment av knivar, luftvapen och vapentillbehör. Dem har även ett fantastiskt utbud av högkvalitativa kikarsikten till era gevär eller pistoler.

Walther. Tysk mycket känd vapentillverkare som tillverkat knivar, polisutrustning, taktisk utrustning och vapen under lång tid.

När du köper en Walther produkt så får du tysk kvalité.


69 produkter
Walther kikarsikte 4X32 Weaver
varbygel lås
Walther 6X42 AO kikarsikte
Walther P99 rejäl outdoor kniv
WALTHER LA CHASSE BOAR HUNTER
Walther rödpunktsikte
Umarex Walther CP99 compact Svart
WALTHER MAGNUM KULFÅNG
Walther kikarsikte
WALTHER KIKARSIKTE 4X32, KOMPAKT
WALTHER KOLSYREPATRON 88G
Walther kikarsikte 4-12X50CI - belyst
Walther Sub Companion Kniv
WALTHER HUNTER SET
WALTHER BLACK TAC TANTO