Spyderco


Spyderco grundades 1976 av Sal och Gail Glesser. 1978 bosatte de sig i Golden, Colorado, och till en början fokuserade företaget på att sälja vår första produkt: Tri-Angle Sharpmaker™ som främst såldes på mässor och mässor runt om i landet.


1981 introducerade Spyderco sin första fällkniv, C01 Worker. Den kniven var banbrytande för konceptet med ett runt hål i bladet för enhandsöppning, en klämma på handtaget för att bära upptill i fickan och möjligheten till en tandad egg för aggressiv skärprestanda. Dessa egenskaper revolutionerade knivindustrin och definierade bokstavligen formen på den moderna fällkniven.


Sedan dess har Spyderco stadigt vuxit till att bli en av de ledande inom bestickbranschen. Förutom ett världsomspännande distributionsnätverk och tillverkningsresurser i USA, Japan, Taiwan, Italien och Kina, har vår innovation också gett oss en imponerande portfölj av patent, varumärken och industripriser. Ännu viktigare, det har gjort det möjligt för oss att förtjäna förtroendet och lojaliteten hos otaliga tusentals dedikerade knivanvändare runt om i världen – en publik som vi är oerhört tacksamma för.


Spyderco är i dag synonym med fällknivar i allra högsta kvalité med ett utbud som ingen annan kan efterlikna. Spyderco fällknivar kommer i flera olika storlekar och olika grepp men framförallt med stål i hög kvalité för att kunna hålla en livet ut det gäller huvudsakligen deras premium sortiment.


Fritid&Prylar i Malmö är stolta över att kunna sälja deras grymma sortiment av fällknivar.


Köp din fällkniv redan idag!
Spyderco Para 3 Lightweight - Spyderco Para Military 2

13 produkter