Beretta


Beretta är ett gammalt känt varumärke inom jakt där du som jägare hittar allt från pumphagel, dubbelstudsare, pistoler och automatkarbiner till hagelbockar till jakt. Men du hittar även tillbehör, kläder och presentartiklar i deras sortiment. Berettas exporterar till 100 länder, och i städer som London, Paris, Milano, Dallas, Buneos Aires och New York finns Beretta Gallery, butiker som representerar hela sortimentet. Beretta är det äldsta företaget i världen som tillverkar vapen som fortfarande är aktivt.


Populära produkter
Beretta M92 FS - Beretta Elite - Beretta M9


Varumärket Beretta bildades redan 1526 och idag drivs det av den femtonde generationen Beretta. Då tillverkades tharquebuspipor, och 1526 mottog märkets grundare Maestro Bartolomeo Beretta (1490 – 1568) hela 296 dukater för att göra 186 harquebuspipor till den dåvarande staten Venedig. Det köpekontraktet finns fortfarande i familjen Berettas ägo. Kvaliteten på Berettas produkter har gjort märket till ett självklart val – århundraden av erfarenhet och kunskap ryms i varje vapen som lämnar fabriken.


Under sent 1800-tal och början av 1900-talet startade även företaget med allt större exportförsäljning. Under 1900-talet moderniserades tillverkningsprocesserna, och de blev så småningom en av världens mest moderna vapentillverkare. Berettas vapen används av alla - jägare, polisstyrkor, militär och civila skyttar. En stor del av Berettas utbud finns här på Fritid & Prylar och du finner allt från vapen till tillbehör.


Beretta tillverkar även luftgevär och luftpistoler som sedan UMAREX distribuerar till alla i hela världen. Fritid & Prylar är stolta över att kunna leverera deras högkvalitativa produkter.

Beretta är ett italienskt vapenmärke. Beretta tillverkar bland annat pistoler och gevär. Beretta grundades 1526 och är världens 14:e äldsta familjeföretag. Det ägs och drivs av 14:e generationen i rakt nedstigande led från grundaren Pietro Beretta och har sin huvudsakliga tillverkning i Gardone Val Trompia i Italien.

Vi erbjuder läckra kolsyrepistoler och soft air guns från Beretta.

29 produkter
BERETTA M9 BLOWBACK GBB
BERETTA M84 FS (LICENSFRI, 18ÅR)