Browning

klassiskt amerikanskt vapenmärke

Sedan 1897, året då den första Browning-pistolen tillverkades, har miljoner, till och med tiotals miljoner, hagelgevär och gevär för jakt eller målskytte skapats och tillverkats av Browning.

Uppfinnaren av halvautomatisk hagelgevär, över-och-under-hagelgevär och halvautomatisk gevär, och senast en över-och-underpistol med den lägsta actionramen och det snabbaste skjutsystemet på marknaden.

Detta har satt sitt prägel på pistolframställningens historia med ett brett utbud av modeller, alla olika, men med en sak gemensamt - deras tillförlitlighet och deras unika prestanda. Varje dag, över hela världen, spelar Browning-vapen, gamla eller nya, slätborrade eller räfflade, på banan eller för jakt, vilket ger deras ägare ett stort nöje.

Tävlingsskyttar, jägare och samlare kan i dessa fascinerande föremål hitta ett nöje som förnyas oändligt. Bland märken av vapen, precis som med märken av klockor eller bilar, finns det några vars historia är en del av hela branschens rykte. Browning, till exempel.

Köptips

Browning 1911 HME - BROWNING M-BLADE

3 produkter