JSB Diabolo kulor i högsta kvalité


JSB diabolo kulor av mycket hög kvalité. JSB är världens främsta tillverkare av diaboler för luftvapen idag. Utmärkta luftvapenkulor för ditt luftgevär. Om du letar efter ammunition av hög kvalitet till ditt luftvapen är du på rätt plats oavsett om det är för ditt luftgevär, karbin eller luftpistol.


JSB diaboler finns för allt luftvapenskytte:

10 METER INOMHUS TÄVLING

Valet av både professionella idrottare och nybörjare men också amatör entusiaster som älskar precision vid olympiskt skytte på 10 meters avstånd med luftgevär. Den ultimata diabollen för skytte på tavla är då en diabol med platt spets för att du får en tydlig bild av vart du har träffat.


UTOMHUS MÅLSKOTT


JSB är diaboler för alla FT-, HFT-, Benchrest specialister och alla andra som skjuter utomhus, långväga och exakta skott. Om man vill skjuta på lite andra mål så som burkar eller kulfång rekommenderar vi en rundnos istället.


JAKT


Komplett urval av ammunition i alla kalibrar för skyddsjägare. Jakt på skadedjur, då används främst hollowpoint diaboler. Tänk på att alla diaboler har olika egenskaper som till jakt att tänka på att det är en hollow point diabol man ska använda för att diabolen då expanderar och fastnar i djuret och orsakar en förblödning.


HOBBY


Vi erbjuder också pellets för dig som inte vill tävla men bara tycker om att skjuta luftvapen för nöjets skull. JSB ger alltid bra precision, även om du har ett billigare luftvapen.


KÖPTIPS
JSB SCHAK JSB EXACT JSB HADES

24 produkter