CO2 pistoler och CO2 gevär från Sig Sauer!

SIG SAUER välkänd vapentillverkare som utrustar militärer och poliser runt om i världen. Den svenska polisen använder utav Sig Sauer P225 en version med kortare pipa än store bror Sig Sauer P226. Dem tillverkar också Karbiner så som Sig Sauer MCX och Sig Sauer MPX i taktiskt utförande som används av militärer. Med innovativa lösningar har dem blivit en av dem mest framgångsrika tillverkare av vapen som alltid håller extrem kvalité i hållbarhet och precision.


Sig Sauers kvalitetskontroll syns även i deras luftvapen som är närmast identiska med sina jaktvapen då dem själv håller i tillverkningen och inte skickas till tredje part som så många andra gör och kan därmed behålla sin höga kvalitë.


Vi på Fritid&Prylar är stolta över att kunna sälja Sig Sauers luftvapen i Malmö.

Kolsyrepistoler och kolsyregevär från Sig Sauer i mycket hög kvalité. Laddas enkelt med kolsyrepatroner och skjuter diabolor med hög precision. Sig Sauer tillverkare sina egna licensfria CO2 vapen vilket ger en extremt hög kvalité!

Storsäljaren är Sig Sauer P226 4,5mm CO2 pistol. En exakt 1:1 kopia på svenska polisens pistol med mycket hög utgångshastighet och full blowback!

Sig Sauer P226 4,5mm CO2 pistol

57 produkter
SIG SAUER FOXTROT1X WHITE LIGHT
SIG SAUER MCX CANBRAKE 4,5 MM BLACK
SIG SAUER WHISKEY 3 ASP 4-12X44
Sig Sauer Proforce MPX 6MM AEG
Sig Sauer Logo keps
SIG SAUER DUAL SHOOTING GALLERY
SIG SAUER DUAL SPINNER
SIG SAUER KNOCKDOWN,
SIG SAUER TEXAS STAR TARGET