• Hobby
  • Fritid
  • Äventyr

Crosman

Crosman, amerikansk tillverkare av luftvapen. Vi erbjuder ett stort antal luftpistoler och luftgevär från Crosman till lågt pris.

Crosman är en riktigt legendarisk tillverkare av luftvapen och luftgevär. Med Crosman´s vapen får man bra produkter till mycket fördelaktiga priser!

CROSMAN - DESIGNED & BUILT IN AMERICA


Crosman Corporation grundades 1923 i Rochester, New York och har varit ledande inom Luftvapen med innovation i mer än 90 år. Idag är över 300 arbetare anställda vid vår tillverkningshuvudkontor i Bloomfield, New York. Den allra första Crosman luftgeväret designades och byggdes just av innovationer och kvalitet som fortsätter än idag. Inget företag bygger fler luftgevär i Amerika än Crosman. I själva verket står Crosman för 83% av all framställning av den amerikanska marknaden inom luftvapen.

DRIFTSÄKRA KONSTRUKTION OCH PRISVÄRDA PRESTANDA


Crosman har mycket lång erfarenhet och ett brett utbud av kolsyredrivna luftvapen. Gemensamt för dessa modeller är deras driftsäkra konstruktion och prisvärda prestanda. Flera av Crosmans kolsyredrivna luftvapen har bättre precision än något annat i prisklassen.

Köptips: Crosman 2240 5,5mm luftpistol

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan