Euro Security Products


Några ord om Euro Security Products
Euro Security Products (ESP) är en välkänd tillverkare av olika enheter för professionellt bruk och för personligt försvar. Företaget är för närvarande en av världens största tillverkare inom polis- och säkerhetsutrustning. Populära batonger och handfängsel för ordningsvakter, väktare och poliser. Deras produkter är godkända att jobba med på den svenska marknaden. ESP har även sett till att deras handfängsel är NIJ Godkända.


Köp tips
21" ESP Easy Lock - ESP RÄDDNINGSKNIV - ESP härdad Teleskopbatong - 18tum

Det var en gång
Detta tjeckiska företagshistorien går tillbaka till 1992 när det grundades. Några år senare – 1996 började ESP-företaget producera ett brett utbud av professionella säkerhetsprodukter. Vår verksamhet under de senaste åren har resulterat i utvecklingen av nya tillbehör, som representerar en integrerad uppsättning enheter avsedda för personligt skydd.

För riktiga proffs
Alla ESP-produkter är anmärkningsvärda för sin sofistikerade design, toppmoderna utvecklingsprocess och höga tillförlitlighet. De många patenten som beviljats företaget bekräftar det unika med dess produkter. ESP-företaget är också en stolt innehavare av kvalitetscertifikatet ISO 9001.

ESP över hela världen
Över 90 procent av produktionen exporteras till mer än 60 länder – inte bara till Europa (Tyskland, Italien, Spanien, Portugal eller Polen), USA och Ryssland, utan även till så avlägsna länder som Mexiko, Indien, Kongo, Kina, etc. Se våra referenser.
ESP-produkter används dagligen av ett brett spektrum av väpnade styrkor såväl som av allmänheten.

18 produkter