Glock - pistoler och knivar


Glock, det bästa inom vapen. Vi erbjuder mycket fina Glock pistoler som drivs med CO2 eller fjäder samt Glock knivar.


Hos oss hittar ni extremt fina kolsyrepistoler från Glock. Alla pistolerna är i skala 1:1 och håller samma höga kvalité som Glock´s licenspliktiga krutvapen. Vi erbjuder även mycket fina knivar från Glock. Dessa knivar kommer i 2st modeller och kan användas som friluftsknivar, jaktknivar och överlevnadsknivar.


Köptips:
Glock 17 - Glock 19 - Original Glock militärkniv


Glock har sedan 1800-talet tillverkad vapen och tillbehör i absolut högsta kvalité. Flera poliser och militärer runt om i världen använder deras produkter bland annat deras storsäljare Glock 17 som genom åren har utvecklats i flera generationer för att förbättra dess ergonomi och pricksäkerhet.


Glock kan du även se i flera stora filmer som exempelvis John Wick som spelas av huvudinnehavaran Kenau Reeves där han anänvder sin Glock 17. Deras vapen har även tillverkats i luftvapen versioner som drivs av bland annat kolsyra eller så kallad green gas. Dem har perfekta pistoler för prickskytte och softairguns. När man tänker på Glock så tänker man på Kvalité och en av dem mest ikoniska pistolerna i historien.


Glock har även börja tillverka Kolsyrevapen i den nya typen av taktiska vapen i T4E - TRAINING FOR ENGAGEMENT. Vi på Fritid & Prylar är stolta över att kunna leverera deras högkvalitativa produkter i våran jakt butik i Malmö.

41 produkter
Extra Magasin
GLOCK 17 GEN5 MOS Blowback CO2 pistol