HATSAN - DET BÄSTA INOM LUFTVAPEN

Luftvapen från turkiska Hatsan i massor av modeller. Hatsan tillverkar både luftpistoler och luftgevär i mycket hög kvalité.

Den stora fördelen med Hatsan är att dem har sprängskisser på alla deras modeller samt trimfjäder och gaspistong till deras luftgevär med brytpipa och underspännarm. Till hatsans PCP gevär finns även ventil. Alla hatsans luftgevär går att trimma men säljs enbart i 10J utförande men trimfjädrar och trimventiler finns att köpa separat för skadedjursbekämparen vilket kräver licens.

Hatsan har idag blivit världens största tillverkare av luftgevär och luftpistoler och släpper otroligt mycket spännande nyheter. Med Hatsan får ni luftvapen i mycket hög kvalité till förmånliga priser. Flera av Hatsans modeller kan även uppgraderas med starkare fjädrar för högre utgångshastighet. Vi erbjuder även måltavlor från Hatsan för prickskytte.

Köptips: Hatsan Sniper 5,5mm luftgevär kit

HATSAN är en av världens främsta tillverkare inom skjutvapenindustrin. Produktionen inkluderar, bearbetning av trä, bearbetning av metalldelar, värmebehandling, spolning, efterbehandling som finslipning, olika typer av kemisk plätering och blåsning, formsprutning, metallinsprutning, formgjutning, svetsning, gravering, tunnborrning & fattillverkning, lasermarkering, lasergravering på trä- och metalldelar, kamouflagebeläggning, montering, kvalitetssäkringstest, testskytte, etc. HATSAN är den enda auktoriserade tillverkaren av Mossy Oak-mönster i Turkiet. Endast råmaterial kommer till HATSAN och slutprodukten är den högkvalitativa och hållbara produkten. Råmaterial som används i HATSAN är av mycket hög kvalitet, som turkisk valnöt och stål av hög kvalitet.

HATSAN har ett mycket väl etablerat produktionsområde på 35000 m², 650 arbetare och en maskinpark på totalt 500 maskiner inklusive högteknologiska dator numeriska styrda maskiner. HATSAN är den unika tillverkaren av luftvapen och den mest kända i Turkiet sedan 1976.

I produktions- och konstruktionsstadiet används det senaste 3-D CAD-systemet. Alla enskilda syntetiska delar, metalldelar och sammansättningar analyseras genom CAE-programvara, så att kostnads ​​eliminering och hållbarhet ökar. Tack vare upp till 5-axlade CNC-maskiner bearbetas alla arbetsstycken med CAM-programvaran.

HATSAN har ISO 9001-certifikatet och ISO 9001-kraven följs strikt i alla produktions- och monteringssteg

HATSAN blev mycket känd i världen med sina högkvalitativa produkter och mycket konkurrenskraftiga priser. HATSAN är en exportorienterad fabrik och exporterar 95% av sina luftvapen och tillbehör till mer än 90 länder runt om i världen. HATSAN-produkter med mycket god kvalitet och konkurrenskraftiga priser får en mycket bra acceptans över hela världen. Hatsan har tillräckligt med kapacitet och bakgrund för att producera alla typer av vapen i sin fabrik.

Många kända varumärken i världen produceras av HATSAN.

142 produkter
Hatsan papperstavlor
HATSAN KULFÅNG - artnr 1250
Papperstavlor för skytte
Hatsan Vortex Gas Fjäder Typ 1
HATSAN 25 SUPERTACT VORTEX
-7%
Hatsan AT44 extra luftcylinder 200bar